Vecka 24

Måndag

Stängt!

Tisdag

Stekt fläsk från Grevbäcks prästgård serveras med löksås, kokt potatis & rårörda lingon.

Stampens fiskgryta på lax & sej med fänkål, morot & tomat.

Onsdag

Ugnsbakad kycklingfilé serveras med vispat chilitäcke, purjolök, paprika & ris.

Panerad flundrafilé serveras med kall dillsås & kokt potatis.

Torsdag

Isterband serveras med dillstuvad potatis & bakade betor.

Flundrarullader med currysås, räkor, krispigt äpple & kokt potatis.

Fredag

Grekisk färsbiff med fetaost & oliver serveras med tzatziki & rostad potatis.

Bakad torsk serveras med riven pepparrot, rädisor & kall mynta dressing.

Veckans vegetariska

Ugnsomelett serveras med tomatsalsa.

110kr

Lördag-stängt! Söndag- Brunch kl. 11.00 & 13.00

225 kr