Lunch vecka.16

Måndag

Stängt!

Tisdag

Stekt fläsk från grevbäcks prästgård serveras med raggmunk & lingon.

Havets lasagne på sej & lax samt fänkål.

Onsdag

Stampens pannbiff med löksky, ättiksgurka, lingon samt kokt potatis.

Pocherad sej med ägg, citron & persiljesås.

Torsdag

Gulaschsoppa på högrev serveras med pannkaka, hemkokt sylt & grädde.

Stekt strömming med brynt smör, potatismos & lingon.

Fredag

Skinkstek med äppelmos, inlagd gurka, gräddsås samt kokt potatis.

Fiskgryta bouillabaisse med vitt vin, saffran & aioli.

Veckans vegetariska

Grönsakspaj på palsternacka, morot & spenat serveras med syrlig tomatsallad.

110kr

Lördagslunch: 12-15

"Rydberg" på högrev serveras med bakad lök, rostad potatis & grov senapscream.

Inkokt lax serveras med skarpsås, brynt smör & gräslök stompad potatis.

Dessert

Stampens etonmess med bär & maräng.

195kr