Lunch vecka.8

Måndag

Stängt

Tisdag

Stekt fläsk från grevbäcks prästgård serveras med persiljestuvad potatis & blomkål

Bakad torsk med rostad mandel, grön sparris, brynt smör & remouladsås

Onsdag

Biffar smaksatta med saltgurka och senap serveras med chilirostad potatis & tzatziki

Ångad Spätta serveras med pepparrot, smöriga ärtor, krossat ägg & kokt potatis

Torsdag

Stampens moussaka med soltorkadtomat & fetaost serveras med dragoncréme

Sej serveras med citronsmör & knipplök, hyvlat äpple samt dillkokt potatis

Fredag

Ved grillad svensk karré serveras med bbq-sås & stampens örtiga potatissallad

Bakad torsk serveras med betor, kapris, skirat smör, dill & knaperstekt sidfläsk.

Veckans vegetariska

Paj på ost från wrångebäck serveras med en sallad på linser.

110kr

Lördagslunch: 12-15

Bakad Lokal fläsksida serveras med rödvinssky bllomkålspuré & bakad lök.
&
Havets wallenbergare serveras med pepparrot citroncréme & dillkokt potatis

Dessert

Stampens citron & marängpaj.

195kr